TAXI 14133


 

Transport și hamali Chișinău

Evacuare gunoi,livrare materiale de construcție

 
 

Evacuarea deșeurilor de construcție din orice punct al municipiului Chișinău.

Chișinău, ca  și alte orașe ale lumii se dezvoltă  în tempouri rapide.Sfera construcției se dezvoltă foarte activ, atît în centrul orașului, cît și la periferiile acestuia.
Construcția  sau reparația imobilului este unul dintre cele mai frecvente fenomene ale timpului nostru.Și, desigur toate etapele de construcție sunt însoțite în mod inevitabil de o cantitate mare de deșeuri, mici și mari. Probabil știți că prin lege este interzisă aruncarea  gunoiului de construcție în containerele de uz casnic, în cazul   încălcării acestei legi persoanele vinovate sunt penalizate cu amenzi impunatoare, anume din acest motiv  apariția și depozitarea gunoiului de cosntrucție reprezintă  o problemă acută  pentru locuitorii orașului Chișinău.

 • Pentru evacuarea mobilei vechi, instrumentelor muzicale, electrocasnicelor  deteriorate și uzate puteți comanda un microbus încăpător  de tip Mercedes Sprinter. Pentru demontare și încărcare puteți beneficia de serviciul hamali calificați, special pregătiți pentru a efectua munci grele. Tehnica veche (televizoare, frigidere, mașini de spălat) sunt reciclate de către noi profesional, în conformitate cu standardele de siguranță. Scăpați de cearta cu vecinii , ce apare din cauza gunoiului de construcție, și  lucrurilor uzate.Vă recomandăm să nu transformați scara blocului dvs. și spațiile de depozitare în mini gunoiste.
 • In cazul locatarilor la bloc, deșeurile menajere sunt evacuate de serviciile comunale, în cazul sectorului particular situația este mai acută, deaceea suntem gata să vă ajutăm in eliberarea garajului, depozitului sau vilei dvs. de resturile rămase anterior.
  Dacă aveți nevoie să transportați  mobilierul vechi, gunoiul acumulat de mai mulți ani, etc, în locuri special amenajate, noi suntem la dispoziția dumneavoastră. Noi putem evacua gunoi în orice cantități, în orice moment comod pentru dumneavoastră, chiar și în zilele de odihnă. Serviciul evacuare gunoi de construcție este vital important pentru oraș, precum serviciul de evacuare a deșeurilor menajere efectuat de serviciile comunale. Spațiul locativ trebuie să  fie utilizat în mod corect. Tehnica veche, crengi, lucrurile uzate, resturi de construcție, locul tuturor acestora este la stațiile de reciclare a gunoiului.
 • Deseori în procesul de transportare a deșeurilor se întîlnesc bucăți de gunoi voluminoase; pietre, cărămidă împreună cu beton, bucăți de  fortan, etc. rămase după demontarea clădirilor. Uși, ferestre, țevi, alte metale, blocuri vechi, plăci de gips carton și așa mai departe, acestea pentru companiile de construcții devin o problemă importantă, să scapi de astfel de resturi  nu-i atît de ușor. Compania noastră vă oferă soluția  perfectă, doar la  noi  puteți comanda orice tip de transport Microbus, Zil, Kamaz, Container, destinat pentru evacuarea gunoiului, la un preț foarte accesibil. Personalul nostru calificat vă va ajuta  să scăpați de gunoi și mizerie indiferent de volumul, greutatea și tipul acestuia.

  PREȚURI SERVICII EVACUARE GUNOI

  Marca camion

  Greutate maximă admisă

  Deșeuri menajere (mobilă, tehnică uzată)

  Gunoi de construcție în saci (tencuială, buc. teracotă)

  Gunoi de construcție agabaritic (scînduri, crengi, beton buc.mari )

  Mercedes Sprinter

  pînă la 2000 kg

  250 lei/ruta

  280 lei/ruta

  300 lei/ruta

  Zil 131

  pînă la 5000kg

  500 lei/ruta

  550 lei/ruta

  600 lei/ruta

  Kamaz

  pînă la 10000kg

  800 lei/ruta

  900 lei/ruta

  1000 lei/ruta

  Container

  pînă la 10000kg

  1000 lei/ruta

  1100 lei/ruta

  1200 lei/ruta

    

  Pentru mai multe informații ne contactați prin apel telefonic sau adresa electronică. Avem plăcerea să vă deservim chiar din acest moment!!!

   Cu respect,

  Echipa Taxi de marfă 14133

  web: www.taxi14133.md

  email: taxi14133@gmail.com

  tel: 14133,  067714133

Tarif: de la 250 Lei/calatorie

ServiciiTransport de mărfuri prin Moldova

Tarif: de la 3,5 Lei/km

Taxi de marfă prin Chișinău

Tarif: de la 80 Lei/ora

Evacuare gunoi,livrare materiale de construcție

Tarif: de la 250 Lei/calatorie

Asamblare-dezasamblare mobila

Tarif: от 85 Lei/ora

Servicii hamali calificati

Tarif: 60 Lei/ora

Impachetare si imfolierea lucrurilor

Tarif: 150 Lei/ora

Contacte