TAXI 14133


 

Transport și hamali Chișinău

Asamblare-dezasamblare mobila

Asamblatorii de mobilă – mîinile de aur ale companiei !

Zi de zi în Chișinău se efectuiază  o mulțime de transportări de mobilă. Deseori apare senzația că locuitorii capitalei  se ocupă doar cu mutatul oficiilor și apartamentelor toată ziua și nu mai au ce face în afară de aceasta. Evident că serviciile moving  sunt foarte întrebate atît de persoanele fizice cît și juridice. Iar ajutorul de nădejde  este compania Taxi 14133.

Dezasamblarea mobilei în timpul relocării sau reparației.

Dezasamblarea mobilei  este un proces  de  importanță majoră  în timpul mutării  apartamentului sau oficiului, pentru efectuarea demontării mobilierului este necesar mai mult timp, respectiv se mărește si prețul serviciilor. Încărcarea și așezarea în mașină a  mobilei dezasamblate  ocupă mai mult timp și spațiu, decît  încărcarea mobilei întregi, deaceea dacă este posibil să  transportați mobila întreagă,  evitați procesul de  dezasamblare  a mobilierului. Efectuarea procesului de demontare  în timpul mutării de către persoanele, ce nu posedă  cunostințe în domeniul construcției mobilei  este calea directă spre pagubele materiale.

Mobila este necesar să o dezasamblați doar în următoarele cazuri:

  1. Mobila nu poate fi scoasă în întregime din încăpere. Obligatoriu se dezasamblează mobila la comanda  înălțimea căreia depășeste 2.08 m, paturi,seturi dormitor, rafturi decorative, dulapuri, paturi cu două nivele, mobila de oficiu efectuată  la comandă, dulapuri de tip vechi cu 3 uși.
  2. Mobila nu încape în ascensor pentru a fi ridicată sau coborîtă. Rentabilitatea folosirii serviciului de  dezasamblare a mobilei  depinde de la caz la caz, de: complexitatea mobilei,  din cîte unități este formată mobila,de  la ce etaj este necesar de coborît, cît timp se va pierde pentru coborîrea mobilei asamblate și cît timp va ocupa coborîrea mobilei întregi și punctul cel  mai important dacă  mobila încape în uși.
  3. În timpul transportării este necesară amplasarea  mobilei  într-o anumită poziție. Deaccea  în timpul recepționării  comenzii dvs. vă rugăm mult să ne informați despre caracteristicile mobilei dvs. pentru a vă propune transportul necesar și a evita dezasamblarea mobilei.

 

Recomandări pentru demontarea și montarea mobilei

Deseori, vizual este  dificil să  determini este necesar sau nu, să dezasamblezi mobila. Sperăm că experiența  și cunoștințele noastre  vor fi de folos. Vă oferim cîteva sfaturi utile:

  1. Mobila încorporată. Ușile dulapului sunt fixate în 2 locuri din partea interioară a suportului mijlociu a dulapului, acest tip de dulapuri este necesar de demontat. În cazul în care cele 2 suporturi centrale  sunt interconectate cu tije de legătură
     astfel de dulap poate fi împărțit în secțiuni după îndepărtarea capacului superior. Secțiunile dulapurilor ce ating înălțimea pînă la 2,08 m, deseori pot fi transportate  asamblate, dacă este prezent ascensorul marfar.
  2. Dulap perete cu înălțimea 2,3 m. Dacă panoul lateral al dulapului perete se desparte, și peretele poate fi desfăcut în secțiuni mai mici fără dezasamblare, atunci deschideți ușile de sus sau de jos a dulapului și localizați colțurile mobilei, demontați aceste colțuri și eliminați panoul din spate,  astfel mobila va fi sectionată în două părți.
  3. Ușile dulapului nu vă recomandăm  să-le demontați, deoarece este dificil să izolați  aceste uși una față de alta și cel mai important, mobila parțial dezasamblată își pierde rigiditatea construcției. Lăsați ușile la locul lor, inclusiv și cele de sticlă. Scoateți toate mînerele, întoarceți și fixați mînerele în partea interioară a dulapului. După aceasta fixați ușile cu lipici.Secțiunile încărcate în mașină este necesar să le mobilizați între ele cu material moale (ex: plapumă, hîrtie, paralon, etc.) 

Dacă aceste norme de securitate vor fi respectate mobila dvs. va ajunge la locul de destinație fără  pagube. Demontarea și ambalarea mobilei în mod necorespunzător, va mări semnificativ timpul de  lucru și costul întreg al serviciului comandat. Dacă în timpul procesului de pregătire pentru mutare vor apărea întrebări, ne puteți contacta pe noi. Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute. Dacă în timpul mutării parțiale în apartament aveți  nevoie de dezasamblare-asamblare parțială, acest serviciu se va achita adăugător. Acest  tip de serviciu este gratuit dacă este efectuat în procesul general de mutare a oficiului sau apartamentului 

PREȚURI ASAMBLARE-DEZASAMBLARE 

Tip  serviciu

Min. persoane necesare

Comanda minimă

Nivel minim dificultate (masă, canapea, etc.)

Nivel mediu dificultate (set dormitor, dulap triplu)

Nivel maxim dificultate (mobilă de bucătărie, dulap perete)

Dezasamblare asamblare mobilier

2

2ore/pers.

85 lei/ora

90 lei/ora

100 lei/ora

Dezasamblare asamblare + manipulare Mobilier

2

2ore/pers.

90 lei/ora

95 lei/ora

110 lei/ora

Montare  tehnică  încorporabilă

2

2ore/pers.

85 lei/ora

90 lei/ora

100 lei/ora

Pentru mai multe informații ne contactați prin apel telefonic sau adresa electronică. Avem plăcerea să vă deservim chiar din acest moment!!!

 Cu respect,

Echipa Taxi de marfă 14133

web: www.taxi14133.md

email: taxi14133@gmail.com

tel: 14133,  067714133

Tarif: от 85 Lei/ora

ServiciiTransport de mărfuri prin Moldova

Tarif: de la 3,5 Lei/km

Taxi de marfă prin Chișinău

Tarif: de la 80 Lei/ora

Evacuare gunoi,livrare materiale de construcție

Tarif: de la 250 Lei/calatorie

Asamblare-dezasamblare mobila

Tarif: от 85 Lei/ora

Servicii hamali calificati

Tarif: 60 Lei/ora

Impachetare si imfolierea lucrurilor

Tarif: 150 Lei/ora

Contacte